Sunday, September 20, 2015

California Beauty Slim and Lift Pants



* 80% nylon 20% elastane - kain sejuk dan lembut.
* diperbuat dari respirasi baru percuma mudah untuk memakai kain serat mikro.
* ikatan kapas membuat anda tetap kering dan selesa.
* pakaian yang sesuai lebih baik dan kelihatan lebih baik.
* mengemaskan/melangsingkan perut, peha dan mengangkat pinggul di kedudukan yang betul.
* kedudukannya dari bawah garis payudara untuk di atas garis lutut

Cucian tangan dengan menggunakan detergent yg mild (lembut)
Perah dengan lembut, dan biarkan kering di bawah kipas atau tempat teduh (jgn direct bawah matahari)
Jangan menggunakan peluntur, Jangan guna mesin basuh untuk elak kerosakan fabric 

>> cara memakai :- memasukkan kaki dan perlahan-lahan roll pinggang ke pinggul anda, memasukkan tangan dan angkat pinggul ke kedudukan yang dikehendaki










TERDAPAT DALAM 6 SIZE:

S:71cm - 86cm (seluar 28 - 30)
M:78cm - 92cm (seluar 30 - 34)
L: 83cm - 101cm (seluar 34 - 36)
XL: 89cm - 110cm (seluar 36 - 40)
XXL: 103cm - 124cm (seluar 40 - 49)
XXXL: 148cm - 158cm (seluar 58 - 62)



UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG CALIFORNIA BEAUTY SLIM N LIFT, SAIZ DAN WARNA BOLEH DICAMPUR
MINIMUM 10 PCS 




SANGAT MURAH !!
RM30 - FREE POS



25 comments:

  1. nak buang air mesti susah tuu kan?

    ReplyDelete
  2. Yg ni kalau nak buang air kena buka seluar ni, kalau yg bamboo tu xpayah...die ade lubang....

    ReplyDelete
  3. kalau nak beli...nak kena ukur mcmane...nanti x muat or longgar pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut saiz seluar yg biasa pakai :)

      Delete
  4. wow masih ada stock ker nie Miss Seha....btw thanks k drop kat blog saya....dan macamana nak order ( vl_lala@yahoo.com )

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. utk shaping pinggul boleh sis, nak besarkan tu susah skit.. :)

      Delete
  6. Kunjungan perdana dan silahkan untuk menuju TKP saya semoga ada yang bermanfaat untuk sbat smua...

    ReplyDelete
  7. Kalo harga borong brp? Mcm mana nak order?

    ReplyDelete
  8. Hi there. Saya berminat nk beli secepat mungkin. How to buy?

    Alia

    ReplyDelete
    Replies
    1. isi order form
      http://mybodyshop.blogspot.com/p/order-form.html

      Delete
  9. Kalau borong berapa helai. tq

    ReplyDelete
  10. Hye,nk order....ada color beige tak? Email nilawati1283@gmail.com

    ReplyDelete
  11. ade lagi x?mcm berminat..email sy akma.aznira@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam..yg lelaki punya tkde ke.. Shaper pants.. Kalau yg perempuan kan untuk menaikkan pinggul sekali.. :)

    ReplyDelete
  13. hye. ada. please whatsapp 0193993947

    ReplyDelete