Tuesday, November 26, 2013

BORONG GENIE BRA



AHAD (1/12/2013) INI ADA COD UNTUK GENIE BRA BORONG 
DI AREA SUNGAI BULOH DAN PUTRAJAYA. 

BORONG SAHAJA.


SABTU COD DI IPOH (30/11/2013)


SUBMIT ORDER SEBELUM 29/11/2013.

TERIMA KASIH.

Thursday, November 21, 2013

TOBI PORTABLE STEAMER IRON - SOLD OUT


Apa KELEBIHAN - Iron Steamer ini?

1. Anda tak perlu tunggu Iron tu panas.
2. Tak perlu takut BAJU ROSAK.
3. Lebih selamat dari iron biasa.
4. Boleh dibawa kemana-mana.
5. Untuk travel package !


Cara gunakan Iron Steamer sangat mudah!
  • Hanya gunakan AIR .
  • Gantungkan baju . kemudian Iron.
  • Tak perlu kelam kabut !
  • Ringan dan MUDAH !

★★★★★★ 
Jika anda seorang yang suka gosok baju di awal pagi sebelum pergi kerja, inilah seterika paling sesuai untuk anda. 


SENANG dan PANTAS untuk hilangkan kedutan pakaian. Segera dapatkan tawaran ini:


✔Seterika Wap.
✔ Suhu wap yang tinggi memudahkan untuk seterika pelbagai jenis fabrik
✔ Boleh digunakan untuk cucian kering, pensterilan dan pembasmian kuman.
✔Sesuai digunakan pada pakaian, upholsteri dan banyak lagi 
✔ Sesuai untuk tegangkan langsir yg kedut.
✔ Untuk perjalanan jauh tanpa tempat menggosok



----------------------★★★★★★ -----------------------
Harga Pasaran : RM99



Selepas Diskaun : HANYA RM50
MURAH! MURAH! MURAH!

Thursday, October 31, 2013

GENIE BRA PASTEL COLOR *NEW*


INTRODUCING THE LATEST COLOR THAT AVAILABLE IN OUR STORE.
:)

RM60 FREE POS
RM65 SABAH/SARAWAK

FOR ORDER SMS/ WHATSAPP/ WECHAT
019-3993947

Monday, October 7, 2013

KIYESKI SLIMMING BELLY PATCH



An electrostatic Kiyeski physiotherapeutic plaster patch for body care needs and the formation of your body. Kiyeski can help streamline your body especially in the abdomen or waist with a layer of excess fat.

Kiyeski product consists of natural pure jojoba oil, green tea powder, evening primrose oil, carnitine, nuciferine, cocoa butter, peppermint oil, resin, loadstone far infrared, jasmine oil, and the other ingredients are: electrostatic charge electrets PTFE membrane, functional fabric Non-Woven, hot melt pressure sensitive adhesive, saffron, Garcinia cambogia oil, essential oils, release paper, and others. These materials can be useful for relaxation and activate the body, improve micro-circulation and body build.



KEBAIKAN KIYESKI TUMMY PATCH:
1. Melancarkan peredaran darah
2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid
3. Membantu membakar kalori dan lemak
4. 100% bahan semulajadi / natural, selamat, tiada kesan sampingan
5. Nano-magnet mengawal selera makan berlebihan
6. Memecahkan lemak yang degil
7. Sesuai untuk wanita selepas bersalin
8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan
9. Mengurangkan kesakitan semasa haid
10. Melancarkan sembelit


CARA PEMAKAIAN KIYESKI TUMMY PATCH:
Step 1. Bersihkan kawasan (Shen-que point / bahagian tengah pusat.
Step 2. Buka pelekat pada Magnet Slimming Patch
Step 3. Tampal di tengah Guan-yuan point / bahagian tengah pusat
Step 4. Pakai Magnet Slimming Patch selama 8 ke 12jam
Step 5. Buka dan buangkan pada keesokanya hari nya
Step 6. Teruskan pemakaian setiap hari sehingga mendapat tahap yang anda inginkan


PERHATIAN:

  • Wanita mengandung dilarang menggunakan Kiyeski Slim Patch
  • Dilarang menggunakan ketika period
  • Jangan ambil makanan seperti coklat, durian, kopi, mangga
  • Jangan makan sebelum tidur
  • Lakukan senaman sekurang-kurangnya 30minit sehari.
  • Minum 8 gelas air (200ml per cup)
  • Elakkan makanan berminyak / pedas ketika pemakaian


RM14
tak termasuk pos (POS RM6 SEMENANJUNG) (RM10 SABAH/SARAWAK)

ISI ORDER FORM DISINI
http://mybodyshop.blogspot.com/p/order-form.html

Tuesday, September 24, 2013

DELUXE NATURAL BAMBOO CHARCOAL CORSET


ADDED FEATURES:
BETTER QUALITY AND LIGHTER BOX WITH JAPANESE AND ENGLISH LANGUAGE
AVAILABLE IN SIZE L-XL, AND XXL-XXXL

THIS IS IMPROVED VERSION OF NATURAL BAMBOO BODY SHAPER



RM 50 FREE POSTAGE (SEMENANJUNG)


1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.


Kenapa kita perlu amalkan pakai korset?

Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan, pinggang yang ramping, serta badan yang sihat sehingga tua, mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah, tambah selepas kita berkahwin dan bersalin.



Tuesday, June 18, 2013

BEDAK SEJUK THANAKA @ TATE BY DEA

BEDAK SEJUK YG MENJADI FENOMENA....
CEPAT2... STOK LERIS MACAM PISANG GORENG PANAS..




DENGAN 4 AROMA PILIHAN
  • Pink - Bau Rose
  • Putih - Bau Jasmine
  • Cream - Bau Original Tanaka
  • Hijau - Bau Lemon

BEDAK SEJUK TANAKA sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation


Cara Guna:

♥ Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.

♥ Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka.

♥ Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

♥ Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya.

Tuesday, May 7, 2013

Dropship Agent Needed


Apa itu dropship?

Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri. 
Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal, dropship adalah kaedah  yang terbaik. Ini bermakna anda boleh menjual tanpa modal, tanpa resiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok. 

Dropship berfungsi sangat mudah:  
1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada laman web atau facebook kami.
2 – Senaraikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan produk. 
3 – Apabila ada tempahan daripada para pelanggan, anda menempah produk daripada kami . Kami kemudian akan menghantarnya terus ke pelanggan anda. Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda. 
4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!

Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. Dropshipper akan melakukan semua ini untuk anda!
Keuntungan utama adalah untuk anda.Anda boleh menggunakan dropshipping untuk menghasilkan lebih banyak, atau sedikit keuntungan yang anda perlukan – bergantung pada waktu yang anda gunakan. 

Contoh :
Katakan anda jual korset, anda jual pada harga RM50 + RM6(pos) = RM56 ( pembeli bayar kpd anda) . Anda hanya perlu bayar kepada kami RM24 ( harga dropship) + RM6(pos) = RM30. Jadi anda akan dapat untung atau komisen sebanyak RM26. Itu hanya jika jualan sehelai. Jika jualan anda 5 – 10 helai sebulan. Selain Korset anda juga dapat menjual pelbagai kategori pakaian yang lain seperti Whitelight Pemutih Gigi, Genie Bra, Bengkung Moden, Bengkung Lengan dan lain-lain. Anda boleh kira sendiri hasilnya dalam sebulan.


Kelebihan Berniaga Kaedah Dropship dengan kami.
1) Tidak perlu modal dan tidak perlu simpan stok.
2) Tidak perlu menghantar/membungkus barang.
3) Keuntungan yang diperolehi adalah keuntungan bersih.
4) Mempunya berbagai jenis koleksi pakaian untuk diniagakan.
5) Ahli Dropship adalah kumpulan yang pertama akan dimaklumkan apabila stok baru dimasukkan.
6) Anda berjimat kerana boleh membeli pelbagai jenis pakaian untuk kegunaan diri sendiri serta keluarga pada harga dropship/borong.

Langkah untuk menjadi ahli :
1) Emailkan kepada kami : 
(body.shaper@ymail.com)
     1- Nama Penuh
     2- Email 
     3- No. HP
     4- Alamat Lengkap
     5- Link Kedai Online ( Blog / Web / FB )   

SILA REQUEST UNTUK JOIN GROUP KAMI https://www.facebook.com/groups/380635052052806/

Friday, May 3, 2013

BORONG CALIFORNIA BEAUTY SLIM AND LIFT MAGIC PANTS

CALIFORNIA BEAUTY SLIM AND LIFT MAGIC PANTS




OPEN FOR WHOLESALE AND DROPSHIP

WHOLESALE / BORONG MINIMUM 10 HELAI SAHAJA
SAIZ BOLEH CAMPUR
ADA SAIZ S HINGGA XXXL
WARNA COKLAT DAN HITAM

RM16/PC UNTUK BORONG
HARGA TAK TERMASUK POS

Wednesday, April 24, 2013

TESTIMONIAL FOR GENIE BRA






almost all customer satisfied with their genie bra.
kain lembut, sungguh selesa dipakai

Monday, April 8, 2013

LIP MASK



FUNGSI:
- menanggalkan sel kulit mati n merekah disamping melembap, mellicin dan melembutkan kulit bibir
- keberkesanan dlm memerangkap kelempan untuk memastikan bibir sentiasa lembap dan tidak kering merekah
- kolagen tambahan dapat menbantu untuk mendapatkan kesan yg lebih sempurna dan mungil pada bibir
- menghalang dari sinaran UV dan sentiasa kekal muda



Berkualiti Dan Bermutu Tinggi.
- Menggunakan Kandungan Kolagen Sayuran, provitamin,Purified Water, intipati Lavender dan minyak biji anggur.
- Collagen Crystal Lip Mask melembutkan bibir anda, exfoliates, Melembabkan dan menapis Penuaan oleh regenarating sel.
- Menghilangkan Garis2 halus di bibir anda.


Cara Pemakaian:

1. Cuci Muka Dengan Bersih.

2. Tekapkan Lip Mask Di Bibir Anda.

3. Tunggu Sehingga 20-30 Minit kemudian Buangkan. Cubit2 sedikit Bibir anda untuk memudahkan Intipati menyerap dengan baik.




NOTE:

~Lip Mask secara beransur-ansur mengikuti suhu badan anda dan meresap cepat ke dalam kulit, menyediakan nutritients dan kelembapan yang diperlukan.

~Jangan Guna Semula Mask Anda. Setiap Pemakaian adalah untuk sekali sahaja.

~Bibir Tidak Perlu Dibilas Selepas Menggunakan.

~Disyorkan Pakai Sebelum Masuk Tidur di waktu malam.

~Pemakaian Yang Konsisten/penggunaan 2-3x seminggu Akan Memberikan hasil yang memuaskan.

Wednesday, April 3, 2013

COLLAGEN EYE MASK

PENYELESAIAN BAGI YANG MEMPUNYAI MASALAH EYEBAG ATAU MATA PANDA






Keistimewaan dia :

1.Dapat menghilangkan eyebag(tapi perlu amalkan selalu untuk effect yg cepat)..yg penting mata kita nampak segar...

2.Menghapuskan garis-garis halus - Kolagen 100% dan minerials lain yang hadir dalam topeng mata, sel kelajuan-up & peremajaan kolagen. Ini meningkatkan keanjalan dalam kontur mata manakala mengurangkan beg mata dan masalah seperti cincin gelap & garis-garis halus.

3.Bagi firma dan kontur mata berkilau.

4.Melegakan mata Keletihan.

5.Tidak melekit.




Cara-cara untuk memakai eye mask ini

1.Bersihkan wajah sebelum memakai COLLAGEN CRYSTAL EYEMASK.

2.Tanggalkan plastik dari eyepatch.

3.Letakkan eyemask di bawah mata.

4.Penggunaan 2-3 kali seminggu.

5.Rehatkan mata anda bersama COLLAGEN EYEMASK kira-kira 30 minit(guna pada waktu malam untuk penyerapan collagen dengan cepat)

6.Keluarkan eyemask, JANGAN guna semula.

7.kalau nak lebih best lagi simpan dlm peti sejuk sebelum guna.

Sunday, March 31, 2013

BORONG WHITELIGHT PEMUTIH GIGI

BAGI YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI SECARA BORONG 
WHITELIGHT PEMUTIH GIGI (TOOTH WHITENING SYSTEM) 
BOLEH DAPATKAN DARIPADA KAMI DENGAN HARGA YANG BERBALOI BALOI..... 

CUMA RM 16/set UNTUK MINIMUM PEMBELIAN 10 SET...

CAS POSLAJU BERGANTUNG KEPADA KUANTITI YANG DIAMBIL...






WHOLESALE WHITELIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM 
MINIMUM ORDER QUANTITY 10 SET
RM16 PER SET (HARGA UNTUK BORONG SAHAJA)
NOT INCLUDING POSTAGE
FOR FURTHER INQUIRY CONTACT 0193993947 (SMS/WHATSAPP)




Monday, March 25, 2013

Foot Detox Patch (Pelekat Pembuang Toksin)




Antara fungsi dan kelebihannya adalah:
1)      Membantu mengurangkan rasa sakit dan lenguh pada kaki.
2)      Membantu meningkatkan kualiti tidur dan mendapatkan tidur yang lena.
3)      Membantu menghilangkan sakit kepala dan kepenatan.
4)      Membantu sistem limpa dan buah pinggang dalam pembuangan toksin dari badan.
5)      Membantu melancarkan pengedaran darah.
6)      Membantu menstabikan metabolisme badan.



Cara pemakaian:
Boleh ditampal pada tapak kaki, bahu atau di mana-mana bahagian yang bersesuaian. Sebaik-baiknya ditampal pada tapak kaki sebelum tidur dan dibiarkan sewaktu tidur  selama 5 hingga 8 jam untuk kesan yang maksimum.
1)      Buka pelekat
2)      Lekatkan bahagian yang bertulis pada pelekat.
3)      Tampalkan pada tapak kaki atau mana-mana bahagian yang dikehendaki. Pastikan bahagian yang berherba (berlubang-lubang) mengahadap tapak kaki atau bahagian badan yang dikehendaki.
4)      Dibiarkan selama 5 hingga 8 jam.



Apabila dibuka tampalan, kesan-kesan hitam dan melekit dapat dilihat. Kesan hitam akan semakin berkurangan dengan penggunaan yang kerap.


Special price (tanpa kotak)
100   pcs  = RM50 (0.50 sekeping)

Monday, March 11, 2013

SHISEIDO BLACK MASK



 PROMOSI - RM2 per sachet (Min order 10 sachet)
Kos pos RM6 SM / RM10 SS

SHISEIDO BLACK MASK - Menghilangkan Blackhead & Whitehead

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, jeragat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.

2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)

3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)

4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.

5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.

6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.

7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup

Friday, March 1, 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000MG

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
HARGA:
RM150(Semenanjung) 
RM156(Sabah/Sarawak)
-HARGA TERMASUK KOS POS-
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!


FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.



KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000MG 

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita



CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

Thursday, February 7, 2013

SET KOMBO FELINNA INCHLOSS + NATURAL BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER


SET KOMBO FELINNA INCHLOSS + NATURAL BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER
RM100 UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA
SESUAI UNTUK ANDA YANG NAK CEPAT KURUS :)

FELINNA INCHLOSS

INCHLOSS LOTION BY FELINNA UNTUK HILANGKAN LEMAK-LEMAK BERLEBIHAN, MELEMBUT & MERAWAT KULIT BADAN AGAR LEBIH SIHAT, FLAWLESS, WANGI SEMULAJADI & LANGSING.

KEGUNAAN :
LOTION KURUS

TEMPOH PENGGUNAAN :
2 BULAN

SEBOTOL BOLEH TAHAN 2 BULAN & HANYA SEKALI SAPUAN MAMPU HILANG 1 INCI. SILA YAKIN IANYA MEMANG AJAIB! BELUM SEBULAN DIPASARKAN, PRODUK INCHLOSS SANGAT BERKESAN & POPULAR. TAK PERLU PAKSA DIRI MENAHAN LAPAR, TAK PERLU SENAMAN YANG TERLALU BERAT, TAK PERLU MENAHAN MAKAN MAKANAN YANG KITA MINATI & TAK PERLU BERDATING DENGAN CIK TOILET. DENGAN HANYA MENGAMALKAN FELINNA INCHLOSS ANDA PASTI BERPUAS HATI. MEMBANTU MENYINGKIRKAN LEMAK & MENGEMBALIKAN BENTUK BADAN PERSIS ANAK DARA. ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN HASIL YANG SUNGGUH MENAKJUBKAN. JANGAN BIAR KITA RENDAH DIRI DENGAN DIRI KITA. KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI ANDA. KURUS & SIHAT.

1) LOTION NI SANGAT WANGI (BAU SEPERTI MINYAK WANGI) & TAK TERLALU PANAS, DINGIN & MESRA PENGGUNA.

2) HANYA SEKALI SAPUAN ANDA BOLEH LIHAT PERBEZAAN INCI ANDA (PASTIKAN UKUR SEBELUM GUNA YA).

3) INCHLOSS DIFORMULASI DARI BAHAN-BAHAN SEMULAJADI YANG SELAMAT UNTUK WANITA HAMIL, MENYUSU ATAU GASTRIC & SANGAT SESUAI UNTUK WANITA DALAM PANTANG YANG INGIN KURUSKAN BADAN SELEPAS BERSALIN.

4) KITA BOLEH MENGAWAL BAHAGIAN TUBUH MANA YANG HENDAK DIKURUSKAN JADI KALAU YANG KURUS SEKADAR NAK BUANG LEMAK SIKIT-SIKIT TU PUN BOLEH CUBA. YANG TERBARU INCHLOSS JUGA BOLEH DI SAPU DI MUKA & URUT MENGIKUT LAWAN JAM UNTUK DAPATKAN DAGU RUNCING, PASTI PUAS HATI!

5) YANG PASTI DENGAN INCHLOSS, PENGELUAR DAH HANTAR UNTUK DIBACAKAN 30 JUZUK ALQURAN DI MAHAD TAHFIZ BUKIT MERTAJAM PENANG. SEMOGA LEBIH DIRAHMATI (JADI JANGAN LANGKAH YA).

JADI KEPADA YANG BELUM MENCUBA INCHLOSS ANDA BOLEH TRY NOW. JIKA ANDA SEDANG MAKAN PIL KURUS ATAU DALAM RAWATAN KURUS PUN BOLEH APPLY UNTUK PERCEPATKAN PROSES PEMBAKARAN LEMAK! INCHLOSS SANGAT SELAMAT DAN BERKESAN!

BAMBOO SUIT

 NATURAL BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT MERUPAKAN PEMBENTUK BADAN YANG TURUT MENGANDUNGI SINAR INFRA MERAH YANG DAPAT MELANCARKAN PEREDARAN DARAH & METABOLISM, MEMBAKAR LEMAK-LEMAK BERLEBIHAN, MEMBENTUK LEKUK TUBUH YANG INDAH & MEMBERIKAN KEYAKINAN KEPADA PEMAKAI UNTUK HIDUP LEBIH BAIK & BERSEMANGAT.

KEBAIKAN SUT INI :
 MENGECILKAN PERUT & MELANGSINGKAN PINGGANG (MEMBAKAR LEMAK BERLEBIHAN)
 MENAIKKAN & MENGENCANGKAN PAYUDARA & PUNGGUNG
 MELANCARKAN PEREDARAN DARAH & METABOLISME
 MENGURANGI SAKIT PUNGGUNG & TULANG BELAKANG
 MENGURANG SAKIT SAAT MENSTRUASI

SUT INI SEBAIKNYA DIPAKAI SEJAK AWAL PAGI PADA SETIAP HARI KERANA DENGAN PEMAKAIAN YANG BERTERUSAN AKAN MENCEGAH KEGEMUKAN & MEMPERTAHANKAN TUBUH YANG INDAH & SIHAT.

UNTUK MENCAPAI HASIL YANG LEBIH BAIK, PAKAI 8 JAM SEHARI SELAMA 2 BULAN .

PERHATIAN :
 SILA PERIKSA BODY SHAPER ANDA SEBELUM DIPAKAI.
 JANGAN GUNA JIKA ANDA ADA MASALAH JANTUNG, TEKANAN DARAH TINGGI & MASALAH KULIT.
♥ KANAK-KANAK & WANITA MENGANDUNG TIDAK DIGALAKKAN.

CARA PEMAKAIAN :
* SUT INI MEMPUNYAI BUKAAN UNTUK MEMUDAHKAN BUANG AIR, HANYA SARUNG SELUAR DALAM DI BAHAGIAN LUAR.
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UNTUK MENDAPATKAN KESAN YANG CEPAT.

CARA CUCIAN :
CUCIAN TANGAN DENGAN SEDIKIT SABUN TANPA BAHAN PEMUTIH, PERAH DENGAN LEMBUT SELEPAS DICUCI & BIARKAN KERING DI TEMPAT SEJUK/REDUP.
BOLEH DICUCI MENGGUNAKAN MESIN TETAPI DENGAN CUCIAN LEMBUT/GENTLE.
WARNA :
KELABU

SAIZ :
 SAIZ S-M : PINGGANG < 30 INCI, PINGGUL < 38 INCI, BERAT < 60KG
 SAIZ L-XL : PINGGANG > 30 INCI, PINGGUL > 38 INCI, BERAT > 60 KG - 80KG
RM100 semenanjung
RM110 sabah/sarawak



SILA ISI BORANG PESANAN 

Thursday, January 31, 2013

GENIE BRA BRUNEI

KAMI MEMPUNYAI AGEN DI BRUNEI BAGI GENIE BRA. 
PARA PELANGGAN DI BRUNEI BOLEH MENGHUBUNGI SAYA MELALUI WHATSAPP 0193993947 UNTUK CONTACT NOMBOR AGEN BRUNEI KAMI.