Thursday, November 19, 2015

Genie Bra Malaysia

LIKE OUR NEW FACEBOOK PAGE,  klik  GENIE BRA MALAYSIA     :)




The Genie Bra features woven everlast technology, which means there are no uncomfortable hooks, wires or adjustable straps. The bra's special material instantly conforms to your body's contour and doesn't lose shape, giving you a natural lift with soft, full-coverage lift cups. Also, the bra's wide comfort lift band gives you the support you need while preventing rolls and bulges.

Discover Comfort… Discover Style… Discover Support. Genie Bra is the answer to every woman’s wish. No more wires. No more hooks. No more adjusting straps! Just a comfortable, stylish bra. The secret is in the everlast comfort stretch fabric. This fabric allows the Genie Bra to custom conform to your shape, move to your shape, and never lose its shape! It also provides all the comfort and support you need with the wide lift comfort band and a natural lift with the soft, full-coverage support pads. The band prevents embarrassing bulges and rolls. With the Genie Bra, prepare yourself for a comfortable, younger, and smooth look!

Genie Bra is brought to you by Stella Riches, established TV host who has launched new fashion trends to thousands.

Genie Bra For Moms on the Go
When you’re busy all day long with work, kids and home, you want a comfortable bra that is as flexible and hard-working as you are. The Genie Bra is the perfect bra for you. It’s ultimate comfort and unique everlast fabric custom conforms to your shape, moving with you.

Genie Bra for Pregnant Women and Nursing Mothers
Genie Bra is the perfect comfortable and stylish bra for all your pregnant and nursing mothers. If you go up or down in size, the Genie Bra will custom conform to your shape… always fitting you great!

Genie Bra in the Gym for Size DD Woman
Think the Genie Bra won’t help you in the gym? Of course it will!

Staying Comfortable & Relaxed During Yoga with Genie Bra
When you’re doing yoga, you don’t want an uncomfortable bra restricting you. Genie Bra moves with your every move.

Watch this video to know more!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ukYQA0Ow460

One set has 3 pieces of Genie Bra.

Thursday, November 12, 2015

COD AVAILABLE


SILA ISI ORDER FORM UNTUK PESANAN..... 
http://mybodyshop.blogspot.com/p/order-form.html
KEMUDIAN SMS SAYA 019-399 39 47



UNTUK YANG NAK BELI SECARA COD DI PERAK, 
COD AVAILABLE AT 
TAPAH
BIDOR
TELUK INTAN
IPOH

KAWASAN-KAWASAN LAIN KAMI HANTAR MENGGUNAKAN POS...

Wednesday, November 11, 2015

NEW!! PUSH UP GENIE BRA WITH LACE



KINI TERDAPAT PUSH UP GENIE BRA
DENGAN RENDA YANG LEBIH CANTIK DAN MENARIK!!



CIRI-CIRI:
MEMPUNYAI LACE YANG CANTIK, RINGAN, SANGAT ELASTIK, LEMBUT, 
3 CANGKUK DI TEPI


FUNGSI:
ANTI EMPTIED,
PENJAGAAN PAYUDARA,
PUSH UP, MEMBENTUK PAYUDARA ,
BREATHABLE, ADJUSTABLE



Product description
Material: 96% nylon, 4% spandex
Size: S, M, L, XL, or XXL
Fits cup sizes A – D
Colour (per set): Powder Blue, Soft Heather, and Barely Pink
Woven and stretch fabric
Curve-hugging and seamless design
Cups stretch to conform to individual shape
No wires, hooks, or slip straps
V-neck with wide shoulder design
Machine-washable

RM 25 SEHELAI


Friday, October 9, 2015

SET KOMBO BENGKUNG LENGAN + BENGKUNG MODEN


SET KOMBO BENGKUNG LENGAN + BENGKUNG MODEN


4 STEP SHAPE WAIST TRIMMER
Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa.


Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20 minit setiap hari ..


Teknologi inframerah jauh untuk meningkatkan keberkesanan program Pengurusanbadan anda ..
Gunakan selama 20 minit ketika menonton tv ataupun bersukan dan bersenam .. anda akan nampak hasil yang positif ..
Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer, jangan gunakan zip yg terlalu ketat, biar betul2 ikut size badan dan selesa.




UPPER ARM SHAPE / BENGKUNG LENGAN
BENGKUNG LENGAN (Upper Arm Shape) - menggalakkan pemecahan lemak melalui haba dan urutan - (Anyaman Concave).
Gerakan Badan akan merangsang urutan concave convex ini untu memecahkan lemak. sebanyak 399 KCAL per jam.


RM50
WHATSAPP 019 3993947 FOR ORDER

Thursday, October 8, 2015

SET KOMBO GENIE BRA 1SET(3PCS) + 5 PCS PANTY KEMPIS PERUT RM80


Bra ada saiz

Chart size utk Genie Bra


Seluar dalam free size

RM80
WHATSAPP 019 3993947 FOR ORDER

Sunday, September 20, 2015

California Beauty Slim and Lift Pants



* 80% nylon 20% elastane - kain sejuk dan lembut.
* diperbuat dari respirasi baru percuma mudah untuk memakai kain serat mikro.
* ikatan kapas membuat anda tetap kering dan selesa.
* pakaian yang sesuai lebih baik dan kelihatan lebih baik.
* mengemaskan/melangsingkan perut, peha dan mengangkat pinggul di kedudukan yang betul.
* kedudukannya dari bawah garis payudara untuk di atas garis lutut

Cucian tangan dengan menggunakan detergent yg mild (lembut)
Perah dengan lembut, dan biarkan kering di bawah kipas atau tempat teduh (jgn direct bawah matahari)
Jangan menggunakan peluntur, Jangan guna mesin basuh untuk elak kerosakan fabric 

>> cara memakai :- memasukkan kaki dan perlahan-lahan roll pinggang ke pinggul anda, memasukkan tangan dan angkat pinggul ke kedudukan yang dikehendaki










TERDAPAT DALAM 6 SIZE:

S:71cm - 86cm (seluar 28 - 30)
M:78cm - 92cm (seluar 30 - 34)
L: 83cm - 101cm (seluar 34 - 36)
XL: 89cm - 110cm (seluar 36 - 40)
XXL: 103cm - 124cm (seluar 40 - 49)
XXXL: 148cm - 158cm (seluar 58 - 62)



UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG CALIFORNIA BEAUTY SLIM N LIFT, SAIZ DAN WARNA BOLEH DICAMPUR
MINIMUM 10 PCS 




SANGAT MURAH !!
RM30 - FREE POS



Wednesday, August 26, 2015

LACE HIGH WAIST PANTY



The fashion of high waist shorts, pants, and all things high waist, is back.Available black , beige,peach & purple. Welcome the high waist era, back into this generation. Show them how high waist should be like, and rock the look of these high waist panties. Made of imported fabric, breathable bamboo fiber, unique design, antibacteria deodorant, these panties are sure to bring ultimate comfort, aside from being stylish.




Product Specs:

* Size: One size (suitable weight 45kh to 85kg)

* Length: 30cm

* Waist: 60cm - 83cm

* Hip: 87cm - 106cm

* Material: 95% bamboo fiber, 5% spandex

* Breathable and comfortable material, beautiful lace, slim and shaping

WHATSAPP 019 3993947
RM10/PC
min 5 helai

Monday, August 24, 2015

NURSING BRA / BRA UNTUK MENYUSU



Imagine a nursing bra that fulfils your every need - comfort, support, style, quality, fit and then add function & convenience. These are all critical elements that will make the difference between a good and a greatseamless nursing bra.

The silky soft breathable microfiber fabric moulds to your changing body, whilst skin-to-skin contact between mom and baby is maximised during nursing due to the unique non-inner, cup design. This bares your entire breast when the front cup of the bra is lowered providing total skin-to-skin contact, thus enhancing and adding to your nursing experience!






*No irritating seams or stiff under-wire.


*Suitable for everyday wear and as a sleep bra.

*Simple one-handed release clasp for easy nursing.

*Complimentary bra extender adding to adjustability.

*3 hook and eye on the back for added comfort and support.

*Soft cup style nursing bras are highly recommended by lactation consultants.

*Perfect to wear under t-shirts due to the seamless, smooth & invisible design.

*The wide under band substitutes under wire i.e. extra support & "lifting" of the breasts.


We have taken into consideration that women's breasts can increase by 2 cup sizes between nursing's, and that it is imperative during pregnancy & nursing that milk ducts are not restricted.

One of the most important functions of our bras is flexibility. A traditional bra cannot "expand" and then drop down a size and still retain its support. The feeding bra has to be able to "adapt & support" larger milk filled breasts.

RM40
WHATSAPP 019 3993947 FOR ORDER

Wednesday, August 12, 2015

BENGKUNG MODEN HANYA LEKAT SAJA!



BENGKUNG ZAP PERUT

✔ Sesuai untuk bersalin secara pembedahan atau normal
✔ Mudah dipakai dan selesa
✔ Tidak panas dan mudah menyerap peluh, tidak gatal & tidak licin
✔ Boleh dicuci tangan.
✔ Adjustable dan elastic.
✔ Tidak mudah terlipat kerana ada sokongan 2 tetulang di bahagian belakang
✔ Bengkung zap ini diperbuat daripada kain fiber elastik.
✔ Juga sesuai untuk ibu2 yang ingin mengembalikan badan ke bentuk badan asal.... bila2 masa..


CARA PEMAKAIAN:


★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada 'jatuh'.
Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan.
Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut
★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian
adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya.



Amat mudah pemakaiannya dengan tambahan 2 pelekat yang melekat dengan kejap...

sangat sesuai untuk ibu bersalin czer untuk menampung perut kesan pembedahan... sangat mudah untuk di laras mengikut kesesuaian saiz badan.. hanya zap sahaja.


Bagus untuk orang yang mempunyai sakit pinggang atau skoliosis [tulang belakang bengkok]

RM35
WHATSAPP 019 3993947 FOR ORDER

Sunday, April 26, 2015

EXTRA LARGE, SUPER 31.5CM AND NORMAL HIGH WAIST PANTY


TERDAPAT TIGA JENIS SELUAR DALAM / PANTY YANG DIJUAL OLEH MYBODY SHOP
MENUTUP LEBIHAN LEMAK DI PERUT DAN PINGGANG

1. EXTRA LARGE : FIT SIZE XL



2. SUPER : FIT SIZE M/L. TINGGI 31.5CM  DI PINGGANG 



3.. NORMAL : FIT SIZE S-M. LEBIH KECIL BERBANDING SUPER DAN LEBIH RENDAH DI PINGGANG



Perut MENGGELEBEH.. 
Malu dengan Penampilan yg Selekeh.. 
Tidak suka pakai Girdle .. 

Jom tutup semua itu dengan hanya pakai Slimming Panties .. 

➜ Kelebihan & Ciri -Ciri Slimming Panty:-
 --> Ia sangat berkesan utk menghilangkan benjolan lemak serta selulit pd bahagian pinggang & pinggul anda. 
--> Sesuai juga digunakan oleh wanita yang baru sahaja melahirkan anak 1 hingga 2 bulan. 
--> Diperbuat daripada kapas 90% dan 10% spandex. 
--> Sangat stretchable dan Selesa 
--> FREE SAIZ dengan stretchable 

Fungsi : 
- Membantu merampingkan pinggang dan perut 
- Mengangkat dan membantu memejalkan punggung 
- Menggalakkan pembakaran lemak dan kalori terutama jika kita bersenam 
- Sesuai dipakai sepanjang hari walaupun ketika tidur. 
- Sangat selesa dipakai,terasa nyaman dan tidak mengganggu aktiviti seharian. 
- Penggunaan setiap masa akan membuatkan anda tampak langsing dan ramping. 

Function: 
Flatten tummy Firm and lift butt Clothes will fit better and look better 
Recommand for Hand Wash 

Testimoni-testimoni 
# Sangat selesa dipakai.. Material soft cotton.. and tak panas Disarankan dipakai sebagai seluar dalam harian.. Bleh beli lebih tuk ganti2 setiap hari 

 # Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang. Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti. Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.

RM 6 SEHELAI

ISI ORDER FORM - http://mybodyshop.blogspot.com/p/order-form.html
ATAU BOLEH WHATSAPP 019 399 3947

Thursday, January 1, 2015

CARA MENGUKUR SAIZ BRA


cara menentukan size bra


Ukuran bra (bra size) terdiri dari dua bahagian. 

Band size (chest size) dan cup size. 

Band size ditunjukkan dalam bentuk angka (32, 34, 36 dan seterusnya), sedangkan cup size dalam bentuk huruf (A, B, C dan seterusnya).


Langkah pengukurannya:

- Gunakan bra tanpa padding yang nyaman sebagai standard pada saat pengukuran.


- Lakukan pengukuran dengan menggunakan tape measure.


- Untuk mencari band size, ukur lingkar bahagian bawah payudara hingga ke bahagian belakang. Tambahkan 5 inci dan genapkan angkanya. 


- Sedangkan untuk cup size, ukur lingkar bahagian paling menonjol pada payudara hingga ke bagian belakang. Tolak dengan ukuran band size tadi. Jika hasilnya kurang dari 1 inci, maka cup size Anda adalah AA, bila 1 inci cup size A, 2 inci cup size B, 3 inci cup size C, 4 inci cup size D, dan seterusnya. 


- Untuk menentukan ukuran bra, ambil ukuran band size (misal 34) dan ukuran cup size (misal A). Maka ukuran bra Anda adalah 34 A.