Sunday, July 9, 2017

KERETA CONTROL BERTUKAR KEPADA ROBOT

ANAK-ANAK ASYIK LEKA MAIN GADJET..? 
BIRTHDAY ANAK TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA..?

Apa kata hadiahkan mereka dengan sebuah KERETA CONTROL ROBOT.. 
Bkn setakat kereta je tau.. Kereta ni boleh bertukar jadi robot.. 
Bateri tak payah risau nak kena beli je.. Bateri boleh cas.. 
Siap ade remote kontrol lagi tau.. Wahhhh 😍😍 
ni mesti dapat kat si Boboy ni mmg senyum sampai telinga laaaa... 🙌😄 s
ilap-silap tak pandang gadjet dah lepas ni..

Menjadi rebutan dan bualan hangat para ibu bapa, tak sampai seminggu 500 unit sudah terjual !! 
Baki semakin sikit, cuma tinggal 40 kereta sahaja..


----> klik sini <----







Thursday, July 6, 2017

PROMO!! 3 SET GENIE BRA RM100!!




ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPERTI BERIKUT :-
• Tali bra atau strap selalu terlucut
• Kain gatal dan tidak selesa
• Susah nak cari bra yang betul2 fit dengan saiz dada anda
• Rumit nak jaga atau maintain bra
• Berbekas tali bra kalau badan kita berlemak

KEBAIKAN GENIE BRA:-
• Sesuai dengan semua peringkat umur.
• Kain tidak gatal , selesa dan bergaya.
• Pengudaraan yang bagus.
• Menambah keyakinan diri.
• Nampak lebih muda.
• Boleh dibasuh guna mesin.
• Boleh dikeringkan guna dryer / spin.
• Tahan lasak dan senang jaga.
• Mudah dipakai.
• Tak perlu risau badan naik ke turun.
• Yang paling penting bra ini mampu dimiliki semua.

Material : 90% NYLON 10% ELASTANE
.
~ Saiz dari yang terkecil hingga saiz paling besar S-XXXL 
(WhatsApp utk saiz dan measurement chart)
.
PROMO PRICE : RM100SM / RM110 SS
(FOR 3 set genie bra )
TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG SHJ

Untuk order/pertanyaan, boleh WhatsApp :
019-3993947